Drop den dyre rygevane – gå over til ecig

Igennem de sidste halvtreds år har vi i den vestlige verden været bevidst om rygningens skadelige virkninger. Ud over det, at rygning skader lungerne hos rygeren, giver dårlig hud, dårlig ånde og gule tænder (samt er ekstremt kræftfremkaldende), er rygning også ekstremt generende for omgivelserne. Røg fra cigaretter stinker, hænger i tøj, hår og møbler, og kan faktisk også være skadeligt for andre mennesker end rygeren selv, i form af passiv rygning. Derfor er rygning blevet forbudt på mange serveringssteder, i fly, tog og andre transportmidler, samt bandlyst på mange arbejdspladser rundt omkring i Danmark.

Undgå rygningens ubehagelige følgevirkninger med en ecig

Derfor er flere og flere gået over til at dampe – eller vape, som det hedder – i stedet for at ryge. Når man skifter cigaretterne ud med en elektronisk cigaret, undgår man at genere omgivelserne i nær samme grad, som man gør med en konventionel cigaret. For det første udvikler en elektronisk cigaret ikke røg, som indeholder partikler, men udelukkende damp, som, selvom det kan være tilsat aromastoffer, ikke hænger i tøj og hår på samme måde som røg. For det andet er duften af damp fra den såkaldte E væske langt blidere og mere behagelig end tobaksrøg. Og for det tredje opløses dampen så hurtigt i omgivelserne, at ”passiv vaping” ikke kan forekomme.

Køb din nye ecig online

Hvis du ønsker at hoppe med på bølgen, og lægge smøgerne på hylden til fordel for en elektronisk cigaret, kan du med fordel kigge ind på prodamp.dk. Her kan du finde din nye elektroniske cigaret – også kaldet ecig eller e-cigaret – samt E væske og andet nødvendigt tilbehør fra velrenommerede producenter så som Aspire, Kangertech, Prodamp, Eleaf, Joyetech, Innokin, Vision, Smok, Sigelei, Vaporshark, Ehpro, Freemax, A-Mod / Wotofo, Asmodus, Imren, Vaptio, Geekvape, Wismec, Nordik, Moliq, Efest, Liqua, Demon Killer, Sundbygaard E-Væske, Crafted Premium Liquid, Chubby Gorilla og Mmm… Concentrates.