Kan jeg tage mine børn med på et kvindekrisecenter?

04 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Ja – du har naturligvis mulighed for at tage børnene med på kvindekrisecenter. Erfaringen er desværre at mange kvinder, der lever under samme tag som deres voldelige eller truende partnere, ikke tør forlade hverken hjemmet eller forholdet af frygt for hvad der så sker med børnene.

Selv om partneren måske ikke er direkte truende eller voldelig over for de fælles børn, lever mange kvinder i velbegrundet frygt for aldrig at se deres børn igen hvis de vælger at forlade hjemmet. Derfor er det selvfølgelig muligt for dig som truet kvinde at få husly og hjælp på et kvindekrisecenter sammen med dine børn.

Et kvindekrisecenter vil sørge for at I alle får tag over hovedet og mad, lige som børnene får mulighed for at passe deres skolegang uden risiko for at rende ind i din voldelige kæreste eller ægtefælle. Du og dine børn vil få den rette hjælp i form af terapeutisk samtale. Og du kan få vejledning angående bolig, job og forsørgelses grundlag i fremtiden.

kvindekrisecenter

Hvis du har svært ved at overskue hvordan du skal få transporteret dig selv og dine børn til et kvindekrisecenter, kan du altid kontakte dit nærmeste center med henblik på at arrangere afhentning. Denne bør foregå på et tidspunkt hvor din samlever ikke er til stede. I det øjeblik du og dine børn er i kvindekrisecenterets varetægt er I i sikkerhed.

Kvindekrisecentre er bevogtede fra kælder til kvist, og du kan være sikker på at hverken din samlever eller hans pårørende kan skaffe sig adgang dertil.

Hvor kan jeg finde et kvindekrisecenter på Fyn?

Hvis du ønsker at søge beskyttelse hos et kvindekrisecenter på Fyn kan du med stor fordel vælge Ellested Kvindekrisecenter. Ellested Kvindekrisecenter har mange års erfaring med at hjælpe sårbare og udsatte kvinder og børn. Du kan få mere information om Ellested Kvindekrisecenter på ellestedet.com

Flere nyheder