Klassisk dansk design til den moderne bolig

Som dansker er man i den grad stolt af den smukke, danske designarv. Store designere så som Verner Panton, Arne Jacobsen og Georg Jensen findes stadig flittigt i de danske hjem, selvom tiderne har ændret sig. En af grundene til disse designers fortsatte popularitet må være, at de formåede at skabe tidsløse designs. Derudover er disse designere en stor del af det, som mange forbinder med danskhed. Der er den dag i dag et kendskab til disse designere hos størstedelen af danskerne. 

Disse tidsløse designklassikere passer stadig den dag i dag ind i de danske hjem. Selvom mange ting har ændret sig siden disse klassikere i sin tid blev designet, er der stadig mange, som anskaffer sig disse klassikere til at pryde i deres moderne hjem. Ja, disse designklassikere har stadig stor værdi i dag i de danske hjem. Man skal ikke tilbringe lang tid i nogens hjem før man får øje på en dansk designklassiker – hvad enten det er en ægte eller en efterligning. Disse designere har virkelig sat deres spor hos danskerne.

Dansk design i god kvalitet er verdensberømt, og mange er derfor også villig til at betale prisen som det koster at erhverve sig en af disse designklassikere. Designklassikere sælger derfor stadig godt den dag i dag. Overvejer man at anskaffe sig en designklassiker, er der mange forskellige at vælge imellem – og i alle prisklassiker. Hvad enten man er ude efter et møbel, et smykke eller måske en lampe, så som Verner Pantons berømte flowerpot lampe, er der i den grad mulighed for at finde frem til noget, som passer lige præcis til en. 

Gå derfor blot igang med at lede efter den danske designklassiker, som vil pryde i dit hjem. Det kunne for eksempelvis være den før omtalte Verner Panton flowerpot lampe, som kan ses via linket her:https://andlight.dk/shop/verner-panton-flowerpot-635c1.html.